Nieuwsjes

En ja, het is gelukt! Mijn eerste thriller is uit!... De eerste reacties zijn veelbelovend! Ik voel me opgelucht.

13 december 2019 is het eindelijk zo ver! Op die dag verschijnt mijn eerste thriller: 'Ik weet wat je deed' bij uitgeverij Ambilicious. 13 december 19.30 is de boekvoorstelling in de trouwzaal van het districtshuis te Hoboken. 

Een verslag volgt alsook een beeld van de cover  en meer info over waar en hoe het boek te verkrijgen zal zijn. Tot dan!

6 september 2018 Vanaf deze week heb ik een literaire agent. Ze vindt mijn nieuwe boek de moeite waard en gaat bemiddelen bij uitgevers om het te laten uitgeven. Spannende tijden.

Ondertussen werd ook een kinderverhaal gepubliceerd op de site van de voorleestuin. Saskia Hoegen en ikzelf schrijven namelijk ook kinderverhalen. Je mag het verhaal lezen en graag ook een like geven op die site!  volg de link hieronder!

https://voorleestuin.be/fluweeltje/

Gelukkig Nieuwjaar!

Ik wens voor iedereen een warm jaar in goede gezondheid.

Voor mezelf wens ik dat mijn nieuwe boek bij een goede uitgever onderdak gaat vinden. Meer hierover horen jullie zeker de volgende maanden.

Er is een nieuwe blog voor de geïnteresseerden!

Gisteren 9/9/2017 werd mijn nieuwe boek naar de proeflezers gezonden...Spanning en tandenknarsen is mijn deel... afwachten wat het verdict zal zijn.

 

'Witte zwanen, grijze zwanen is vanaf nu 10/9/2017 als e-book te koop. zie link  en  binnen enkele dagen ook verkrijgbaar via de online boekhandels.

Nog ander goed nieuws: Witte zwanen, grijze zwanen wordt dit jaar op e-book uitgegeven! Later meer hierover

einde augustus

Ondertussen heb ik goed kunnen doorschrijven aan mijn nieuwe boek. 

Begin september wordt het manuscript naar de proeflezers gestuurd. Spannend!

De voorlopige titel van het boek is 'Ik weet wat je deed!' 

begin augustus

Het is lang stil geweest langs deze kant. Een rare winter met de ziekte van lyme zorgde ervoor dat ik niet veel meer kon schrijven. Tijdens de zomer klaarde het weer helemaal op en ik ben weer volop aan het schrijven. zie blog!

 

 

 

Welkom op deze site!

Viviane Gerits

zie boven bij 'ik weet wat je deed'